AĞRI / PATNOS - Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Ortaokulu

0 (472) 616 57 40
ATATÜRK MAH. MENDERS BUL. NO 4 PATNOS / AĞRI
Vizyon
Kendini özgürce ifade edebilen,hayata karşı pozitif,üretmeyi seven,tüketimde israftan kaçınan , doğaya ve insanlara saygılı teknolojik açıdan donanımlı ve vatanseverliği özümsemiş bireyler yetiştirmektir
Misyon
Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Ortaokulu olarak Ağrı´da marka olmayı başarmış bir okuluz.Marka değerimizi korumak için sürekli çalışma halindeyiz. Bütün kurum çalışanlarımız ve öğrencilerimiz bu sorumluluğun farkında.
Başarılar
Okulumuz LGS sonuçlarıyla,bursluluk sınavıyla,ürettiği projelerle ve daha birçok alanda adından söz ettirmeyi başarmış ve bunu sürdürülebilir şekilde devam ettirmektedir.
08.20-14.50
Okulumuz Patnos ilçe merkezinde yer almaktadır.
Okulumuz Patnos ilçe merkezinde yer almaktadır.
Okulumuz Patnos ilçe merkezinde olup; Ağrı il merkezine 80 km uzaklıktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
2018 Merkezi Sınavda 20 Öğrencimiz İlimizde %10' luk dilime girmişlerdir. 2019 Merkezi Sınavda 30 Öğrencimiz İlimizde %10 luk dilime girmiştir. 2020 Merkezi Sınavda 33 öğrencimiz Merkezi Yerleştirme kapsamında okullara yerleşmişlerdir. 2021 Merkezi Sınavda 25 öğrencimiz Merkezi Yerleştirme kapsamında okullara yerleşmişlerdir.
Sportif Etkinlikler
Satranç Turnuvası, Futsal Turnuvası, Yıldızlar Futbol Turnuvası, Minikler Futbol Turnuvası, Voleybol Turnuvası, Basketbol Turnuvası. Tenis Turnuvası.
Bilimsel Etkinlikler
Periyodik Cetvel Etkinliği, Pi Günü Etkinlikleri. Bilişim Kodlama. Tübitak Etkinlikleri.
Proje Çalışmaları
Tubitak 2204 - Tubitak 4007 - Tubitak 4006 Canlar Okutyor Fidanlar Hayat Buluyor Kodl@ğrı.